Mijn naam is Rebecca en zelf heb ik jarenlang last gehad van chronische hyperventilatie. Pas toen de Buteyko Methode op mijn pad kwam, raakte ik van mijn klachten af. Het was een lange (hobbelige!) weg, maar één die absoluut het doorzetten waard is geweest.

Doordat ik zo gegrepen werd door deze methode en zelf de positieve resultaten heb ervaren, wilde ik graag de opleiding volgen zodat ik kan bijdragen aan meer bekendheid en meer mensen begeleiden naar een betere gezondheid en meer energie. Daarnaast komt mijn achtergrond als leerkracht goed van pas.

Voor mij is Buteyko een allesomvattende methode met technieken die overal en altijd toe te passen zijn. Je ademt immers ook 24/7.
In tijden van stress en onrust geven de oefeningen mij nog altijd houvast.

Naast ademen, sport ik graag (yoga, wandelen, hardlopen, fietsen, mountainbiken), breng ik graag tijd door met familie & vrienden, lees ik veel en geniet ik van tuinieren.

Ik begeleid je graag en met veel plezier tijdens jouw traject, zodat ook jouw klachten kunnen verminderen of  misschien zelfs verdwijnen!

 

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Dick Kuiper en Patrick McKeown van de Buteyko Academie (www.buteykoacademie.nl).

Daarnaast ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging Buteyko Therapeuten Nederland (www.buteykotherapeuten.nl), de Nederlandse vereniging voor Buteyko Therapeuten.