Ervaringen worden alleen gedeeld na overleg en met toestemming.

“Ik heb in Rebecca een bevlogen Buteyko-therapeut mogen leren kennen, ze weet op heldere manier de materie uit te leggen, daarin schuilt haar overtuigingskracht en ervaring.”
– Anouk

“Ik ben heel tevreden over de coaching van Rebecca. Ze legt alles heel goed uit en legt ook steeds verbanden met mijn klachten. Ik ben er nog niet, maar met de oefeningen die ik heb gekregen gaat het zeker lukken om de ademhaling te verbeteren en klachten te verminderen.”
– Femke
Meer over haar gezondheidswinst dankzij de Buteyko-training lees je op haar blog:
De schokkende waarheid over je ademhaling (feelfreewithfood.nl)

“Op een mooie zomeravond heb ik, samen met Rebecca, een Mindfulness walk gemaakt in de prachtige omgeving van het Schildmeer. Onder het lopen kreeg ik op ontspannen wijze een introductie in de wereld van yoga, mindfulness en ademhalingstechnieken. Het was voor mij een leerzame wandeling en ik heb veel over mezelf geleerd.”

“Ik heb een leuke en leerzame clinic Mindful Walk gevolgd bij Rebecca. In een ontspannen setting kreeg ik leuke en praktische oefeningen aangeboden, die ook prima toepasbaar zijn in mijn dagelijks leven. Even in het hier en nu komen, maar absoluut geen zweverige toestanden. Erg fijn! Ook heeft Rebecca een prettige stem, waardoor je je gauw ontspannen gaat voelen bij de oefeningen.”
– Inge

“Door samenspel tussen lichaam en geest, sta je met beide benen stevig op de grond.”

‘Hele geslaagde Mindful Walk clinic was het! Iedereen was enthousiast!’

‘Rebecca neemt je prettig en professioneel mee tijdens het wandelen.’

‘Tijdens verschillende oefeningen op een leuke speelse manier kennis gemaakt met haar training.’